T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRIKKALE / MERKEZ - Yavuz Selim İlkokulu

“HER EVDE RAMAZANDAN BİR KÖŞE” Projemiz

Yavuz Selim İlkokulu projelerine bir yenisini daha ekledi. HER EVDE RAMAZANDAN BİR KÖŞE" sloganıyla başlatılan yarışmamız sonuçlandı.

                               

Yavuz Selim İlkokulu projelerine bir yenisini daha ekledi. Sınıf öğretmeni Ümüş CEYHAN'ın " HER EVDE RAMAZANDAN BİR KÖŞE" sloganıyla başlattığı yarışmaya öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösterdiler.

 Evlerde Ramazan ayı boyunca kalacak olan Ramazan köşeleri düzenlendi. Proje sorumlusu Ümüş CEYHAN " Evlerimizde Ramazan esintisini daha güzel hissedeceğimiz ve farkındalık yaratan bir proje oldu. Aileleriyle beraber öğrencilerimizin heyecan,istek ve emekle oluşturdukları köşelerimizin her biri ayrı güzellikteydi. İnşallah bundan sonraki yıllarda da devam ettirmeyi düşünüyoruz. Bu projede bize güvenip destek olan okul idaremize, öğretmen arkadaşlara ve velilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

 Okul müdürü Abdullah RAMAZAN da ödül töreninde yaptığı konuşmada Ümüş CEYHAN 'a  böyle bir projeye önderlik ettiği için teşekkür etti.Konuşmasının devamında " Yeniyıl geldiğinde nasıl ki her ev ağaçlarla süslerle bezeniyorsa mübarek Ramazan ayında da evlerimizi bu aya yakışır şekilde hazırlayalım.. Çocuklarımıza da bu ayın maneviyatını hissettirelim" dedi. Tüm katılımcı ailelere teşekkür ederek dereceye giren ve sınıflarında en güzel köşeyi hazırlayan öğrencilere hediyelerini takdim etti.

 

24-03-202424-03-202424-03-202424-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 24.03.2024 - Güncelleme: 24.03.2024 22:25 - Görüntülenme: 57
  Beğen | 2  kişi beğendi