Mrt

Sınıf Öğretmenimiz Ümüş CEYHAN'ın " HER EVDE RAMAZANDAN BİR KÖŞE" sloganıyla başlattığı yarışmada evlerde Ramazan köşeleri düzenlendi.

Şbt

BİLSEM Ön Değerlendirme Uygulamalarına katılacak öğrencilerimizin Uygulama Giriş Belgeleri 31.01.2024 tarihi itibari ile yayımlanmış olup uygulama giriş belgelerinin velilerimiz tarafından müdürlüğümüzden imza karşılığı teslim alınması rica olunur.

Kas

Okul bahçemizde ders uygulamalarına devam ediyoruz.

Kas

Akıl ve Zeka Oyunları,Hentbol,Futbol ve Tekvando kurslarımız devam etmektedir.

Kas

Cumuriyet konulu resim yarışması il birincimiz Gamze VESKE olmuştur.

kendisini tebrik ediyor,başarılar diliyoruz.

Kas

İlkokullarda Yetiştirme Programı (İYEP) Türkçe Kursu Öğretmenimiz Umut ÇAVUŞ eğitmenliğinde okulumuzda başladı.

Okulumuzda açılan kurslar aşağıda belirtilen günlerde yapılacaktır.

Futbol: Salı günü

Hentbol: Salı, Perşembe ve Cuma günleri

Tekvando:Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri

Akıl Oyunları: Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri

Şbt

İlk dönem ilk karnelerini alarak karne mutluluğu yaşayan özel eğitim öğrencilerimiz ile 6 Şubat 2023 Pazartesi günü buluşuyoruz.

Ara

Okul Müdürümüz Abdullah RAMAZAN ve Müdür Yardımcımız  Murat UZEL idaresinde;Okulumuz Eğitim ve Öğretim faaliyetleri tüm hızıyla sürüyor.

Kas

İlimiz ilkokul düzeyinde Özel  Eğitim Otistik A Sınıfı okulumuzda faaliyetlerine başladı.