Etiket Sonuçları: umut

Mrt

Sınıf Öğretmenimiz Ümüş CEYHAN'ın " HER EVDE RAMAZANDAN BİR KÖŞE" sloganıyla başlattığı yarışmada evlerde Ramazan köşeleri düzenlendi.

Mrt

Yavuz Selim İlkokulu projelerine bir yenisini daha ekledi. HER EVDE RAMAZANDAN BİR KÖŞE" sloganıyla başlatılan yarışmamız sonuçlandı.

Ock

Okulumuzda "Okullar Sporla Daha da Güzel"Projesi kapsamında Gençlik ve spor İl Müdürü Hamza GÜNEŞ ve Şube Müdürleri taekwondo ve hentbol antrenmanlarına katıldılar.

Ara

Değerler Sokağımız ve Sergimizin Açılışı Okul Müdürümüz Abdullah RAMAZAN ile Milli Eğitim Müdürümüz Rıza AYDIN'ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Ara

Okul Müdürümüz Abdullah Ramazan tarafından tam destek verilen Projede yer alan iki idareci,yedi öğretmen,bir memur ve on yedi öğrencimiz Yavuz Selim İlkokulunda hep beraber etkinlik gerçekleştirdiler.

Kas

Okul bahçemizde ders uygulamalarına devam ediyoruz.

Kas

Müdürümüz Sayın Abdullah RAMAZAN Rehberliğinde;Cami ve Şehitlik ziyaretleri gerçekleştirildi.

Kas

Eğitim Öğretim faaliyetlerimiz tüm hızıyla sürüyor.Bilim Merkezi ve Külliyeyi okulumuzca gezdik.

Kas

Okul Müdürümüz Sayın Abdullah RAMAZAN,öğretmen ve öğrencilerimiz ile Teknofesti ziyaret ettik.

Kas

Akıl ve Zeka Oyunları,Hentbol,Futbol ve Tekvando kurslarımız devam etmektedir.

Kas

Cumuriyet konulu resim yarışması il birincimiz Gamze VESKE olmuştur.

kendisini tebrik ediyor,başarılar diliyoruz.

Kas

Okulumuz ayın öğrencileri ödüllerini Okul Müdürümüz Sayın Abdullah RAMAZAN'dan aldılar.

Kas

Okulumuzda Ders Dışı Eğitim-Öğretim Faaliyetleri tüm hızıyla devam ediyor.

Sayın Erdal ÜMÜTLÜ ile Toplumsal Uyum Becerileri dersimizde Müzikli Anlar

Kas

İlkokullarda Yetiştirme Programı (İYEP) Türkçe Kursu Öğretmenimiz Umut ÇAVUŞ eğitmenliğinde okulumuzda başladı.

Kas

Özel Eğitim Sınıfımızda:Düzenli olarak gerçekleşen Veli-Öğrenci-Öğretmen Buluşması gerçekleştirildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümü münasebetiyle Yavuz Selim İlkokulu öğrencileri ellerinde bayraklarla Okul Müdürü Abdullah Ramazan başkanlığında tüm öğretmenlerle birlikte coşkulu bir şekilde "Cumhuriyet Yürüyüşü" yaptılar.

Ekm

Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerimiz doğa ile içice.

Şbt

Okulumuzda 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönem 6 Şubat 2023 Pazartesi günü başlıyor.

Şbt

İlk dönem ilk karnelerini alarak karne mutluluğu yaşayan özel eğitim öğrencilerimiz ile 6 Şubat 2023 Pazartesi günü buluşuyoruz.

Ara

Okul Müdürümüz Abdullah RAMAZAN ve Müdür Yardımcımız  Murat UZEL idaresinde;Okulumuz Eğitim ve Öğretim faaliyetleri tüm hızıyla sürüyor.

Okulumuz Otistik A Sınıfımızda Eğitim ve Öğretim Faaliyetleri

Ara

Okulumuzda Öğretmenler Günü etkinlikleri gerek Öğrencilerimiz gerekse Öğretmenlerimizce coşkulu şekilde kutlandı.

Ara

Okulumuz Özel Eğitim Öğrenci ve Öğretmenlerinden Öğretmenler Gününde Anlamlı Ziyaret

Kas

Okulumuz tarafından "Milli Ağaçlandırma Gününe" katılım gerçekleştirildi.

Kas

İlimiz ilkokul düzeyinde Özel  Eğitim Otistik A Sınıfı okulumuzda faaliyetlerine başladı.

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni Yapıldı