Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Sümeyra CEYLAN ve Gonca BARAN ve öğrencileri STEAM UP eTwinning projelerini tamamladılar.

Mrt

Yavuz Selim İlkokulu projelerine bir yenisini daha ekledi. HER EVDE RAMAZANDAN BİR KÖŞE" sloganıyla başlatılan yarışmamız sonuçlandı.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında okulumuzda deprem ve yangın tatbikatı yapıldı.

Ock

Okulumuzdaki büyük akvaryumumuz ile büyük kuş evimizdeki hayvanlar,öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi görüyor.Balıklarımız ve kuşlarımız okulumuzun birer parçası olarak etrafa güzellikler sunmaktadır.

Öğrencilerimiz hayvan sevgisini ve özlemini bu alanda gidermektedirler.

Ock

Okulumuzda "Okullar Sporla Daha da Güzel"Projesi kapsamında Gençlik ve spor İl Müdürü Hamza GÜNEŞ ve Şube Müdürleri taekwondo ve hentbol antrenmanlarına katıldılar.

Ara

Değerler Sokağımız ve Sergimizin Açılışı Okul Müdürümüz Abdullah RAMAZAN ile Milli Eğitim Müdürümüz Rıza AYDIN'ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Ara

Okul Müdürümüz Abdullah Ramazan tarafından tam destek verilen Projede yer alan iki idareci,yedi öğretmen,bir memur ve on yedi öğrencimiz Yavuz Selim İlkokulunda hep beraber etkinlik gerçekleştirdiler.

Kas

24 Kasım öğretmenler günü okulumuzda coşkulu bir törenle kutlandı.

Kas

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 11 Kasım Milli  Ağaçlandırma Günü Fidan Dikim etkinliğine katıldık.

Kas

10 Kasım'da saat 09.05'te tüm Türkiye ile aynı anda saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlattığımız törenimizde bir çok sınıfımızın katılımıyla Atatürk'ü anma programımız gerçekleşmiştir.

Kas

3.sınıf öğretmenlerimiz öğrencileriyle beraber çeşitli geziler düzenliyorlar.

Kas

10 Kasım Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında 2/B sınıf öğretmeni Gonca BARAN öğrencileri, velileri ve okul müdürümüz Abdullah RAMAZAN ile birlikte Anıtkabir ziyaretininde içinde bulunduğu Ankara gezisi düzenlediler.

Kas

Okulumuzda Dünya İlkyardım Günü Etkinlikleri kapsamında  4/D sınıf öğretmeni Yücel GÜNGÖR tarafından hem öğrencilerimize hem velilerimize seminerler düzenlenmiştir.

Kas

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü , bir çok sınıftan öğrencilerimizin okuduğu şiirler ve gösterilerle kutlandı.

Kas

Okulumuzda açılan çeşitli eğitici ve sportif kurslar öğrencilerimizin yoğun katılımıyla devam etmektedir...